28 Φεβ

Playmen & Valeron Feat. Klavdia – Touch Me

Οι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι DJs και μουσικοί παραγωγοί Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον διεθνούς φήμης DJ και παραγωγό της ηλεκτρονικής σκηνής Valeron και παρουσιάζουν σε διασκευή το «Touch Me», ένα από τα μεγαλύτερα dance hits των ‘00s, μέσα από το δικό τους μοναδικό μουσικό πρίσμα.

Οι Playmen και ο Valeron «δημιουργούν» εκ νέου το «Touch Me», 23 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, συνδυάζοντας afro και progressive ήχο, μαζί με σαγηνευτικά φωνητικά από την Klavdia, σ’ ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Το track θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο EP των Playmen με διασκευές μεγάλων επιτυχιών όπως τα «Movin’ Too Fast» και «Luv You» που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και έχουν γνωρίσει επιτυχία εντός κι εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη κυκλοφορία του «Touch Me», από τον Πορτογάλο παραγωγό της house Rui da Silva και την Βρετανίδα στιχουργό και τραγουδίστρια Cassandra Fox, έγινε την Πρωτοχρονιά του 2001 και γνώρισε τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Το τραγούδι έγινε πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και «καρφώθηκε» στο no1 των charts πολλών χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενώ έγινε ένα από τα μεγαλύτερα club anthems.

Το “TOUCH ME” κυκλοφορεί απο την Panik Records.