16 Νοέ

Hit The Bass & Alenn H – Mestral

Ένα από τα μεγαλύτερα hits των 10s έρχεται στο 2023 με διαφορετική πνοή.
Το “Mestral” του Pink Noisy έγινε super hit κατακτώντας τις υψηλότερες θέσεις του airplay chart και των digital charts στην Ελλάδα, ενώ κυκλοφόρησε σε Ευρώπη και Αμερική.
Ερχόμαστε στο σήμερα όπου δύο ταλαντούχοι παραγωγοί ο Hit The Bass και ο Alenn H συνεργάζονται και βάζουν το “Mestral” σε progressive house μονοπάτια.
Ο Hit The Bass έχει διακριθεί σε μεγάλους διαγωνισμούς παγκοσμίως ως remixer, έχει κυκλοφορήσει κομμάτια με σημαντικά μουσικά labels όπως η Armada Music, ενώ σημαντικοί DJs όπως ο Armin Van Buuren, ο Paul van Dyk, ο Ferry Corsten έχουν παίξει τα κομμάτια του στα sets τους. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια παραδίδει μαθήματα γύρω από την ηλεκτρονική μουσική στα Grey Studios στην Αθήνα.
Ο Alenn H, με επιρροές από την κλασική, την jazz και την ηλεκτρονική μουσική, εδώ και 3 χρόνια κυκλοφορεί τις δικές του παραγωγές. Στόχος του πολλά υποσχόμενου παραγωγού είναι να συνδυάσει πολλά και διαφορετικά στοιχεία της house μουσικής και να φέρει κοντά την techno μουσική με τον ήχο της trance και της afro house.
Το “Mestral” κυκλοφορεί από την Kiwibash.