4 Ιούλ

CALVIN HARRIS feat. 21 SAVAGE “NEW MONEY”

Ο βραβευμένος με GRAMMY, πολυπλατινένιος καλλιτέχνης και ένας από τους πιο διάσημους παραγωγούς, Calvin Harris, θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο του album ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ στις 5 Αυγούστου.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας του δουλειάς, ο Harris μοιράζεται μαζί μας το 2ο τραγούδι μέσα από αυτή, το “New Money” σε συνεργασία με τον 21 Savage.

Ακριβώς 5 χρόνια μετά το ‘Funk Wav Bounces Vol. 1’, ο Harris ανακοίνωσε τη κυκλοφορία για το Vol. 2 με ανάρτησή του στα social και αποκάλυψε 23 μοναδικές συνεργασίες. Το ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ περιλαμβάνει μια λίστα καλλιτεχνών όπως: 21 Savage, Dua Lipa, Young Thug, Stefflon Don, Chlöe, Charlie Puth, Pusha T, Shenseea, Tinashe, Normani, Lil Durk, Halsey, Offset, 6lack, Justin Timberlake, Coi Leray, Busta Rhymes, Donae’O, Latto, Pharrell, Swae Lee, Jorja Smith και Snoop Dogg.

Ο Harris μας έδωσε μια πρώτη γεύση του ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ τον Απρίλιο με το “Potion”, στο οποίο συνεργάστηκε με την Dua Lipa και τον Young Thug κι έτσι μας εισήγαγε ξανά στον ήχο που μας μαγνήτισε στο Vol. 1 και βάζει το τόνο που έχει το απόλυτο καλοκαιρινό μας soundtrack που έρχεται στις 5 Αυγούστου.