20 Ιαν

LOST FREQUENCIES feat. CALUM SCOTT “WHERE ARE YOU NOW”

Μετά το μουσικό του ντεμπούτο με το τη κυκλοφορία του “Rise” κάτω από τη στέγη της Panik Records/Sony Music, ο Lost Frequencies συνεχίζει να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Με 10 πολυπλατινένια singles, streams που ξεπερνούν το δισεκατομμύριο μόνο από τη πλατφόρμα του Spotify και ακροατές άνω των 13 εκατομμυρίων, η συνέχεια είναι με το εκπληκτικό “Where Are You Now”.

Στο τραγούδι αυτό συμμετέχει ο Βρετανός μουσικός και στιχουργός Calum Scott, ο οποίος έγινε γνωστός από το πασίγνωστο show “Britain’s Got Talent”, κατάφερε με το single του να φτάσει στο #2 του Βρετανικού singles chart, καθώς και στο Top 5 με το album του. Ο Calum έχει κερδίσει ήδη τις εντυπωσεις κάνοντας τις Little Mix και τον ηθοποιό Aston Kutcher να μιλάνε γι’αυτόν. Το “Where Are You Now” ξεκινά με ένα αργό ρυθμό, ο οποίος σε συνδυασμό με τα τέλεια φωνητικά του Calum Scott, δημιουργούν μια μουσική έκρηξη με την μοναδική μελωδία του Lost Frequencies να ντύνει το τραγούδι. Όπως ο ήλιος ανατέλλει την αυγή, έτσι και ο Lost Frequencies δημιουργεί ήχους που σιγά σιγά “ξεπροβάλλουν” στη διάρκεια του τραγουδιού και φτάνουν σε ένα έντονο ρεφραίν, που λέει: “Like my favourite song going round and round my head”.

Μιλώντας γι’αυτή τη κυκλοφορία ο Lost Frequencies είπε: “Είμαι πανευτυχής που μοιράζομαι αυτό το νέο single με τον συνεργάτη μου και πολύ ταλαντούχο Calum Scott. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να δουλέψουμε παρέα, καθώς ήδη μου είχε ζητήσει να του κάνω remix στο τραγούδι του “Dancing On My Own” πρόσφατα, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε να κάνουμε τελικά, όμως τώρα δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Where Are You Now”! Το τραγούδι το έκανε άψογο με τα φωνητικά του και ανυπομονώ να το παίξω ζωντανά. Ελπίζω να αρέσει τόσο πολύ στο κόσμο όσο σε εμένα!”.