4 Οκτ

NEO! Dara – Thunder

Η superstar DARA κυκλοφόρησε το “Thunder.

Το τραγούδι με επιρροές από την δεκαετία του 80 δημιουργήθηκε από την ίδια την DARA, μαζί με το duo KU3E – Chris Young (Kylie Minogue, Jason Derulo, LionelRichie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc, καθώς και τον νεαρό και ταλαντούχο παραγωγό από την Βουλγαρία, τον Vitali Ezekiev.
Η DARA έλαβε δύο υποψηφιότητες στα φετινά Bulgarian Annual Music Awards στις κατηγορίες “Best Female Artist” και “Video of the Year” για το “Ai Ai” και ανακοινώθηκε ως μια από τους νέους coach του The Voice of Bulgaria 2021.
Το “Thunder” αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα της τελευταίας επιτυχίας της DARA, το “Cold as Ice” που έφτασε στο #13 στο YouTube Trending Bulgaria και στο #14 στο Shazam Bulgaria. Επίσης πέρασε 15 συνεχόμενες εβδομάδες στο TOP 10 του βουλγαρικού airplay chart και μπήκε στο New Music Friday playlist σε Ρωσία και Ουκρανία. Η προηγούμενη κυκλοφορία της DARA, το “Ai Ai” έκανε το ντεμπούτο της στο # 7 στο Apple Music Bulgaria, στο # 13 στο Spotify Bulgaria και έμεινε 6 εβδομάδες στο # 1 ως το τραγούδι με τα περισσότερα plays στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο TOP 10 του Bulgarian Official Airplay chart.

Το “THUNDER” κυκλοφορεί απο την Panik Records.