9 Οκτ

Tiesto – The Business

Ίσως ο πιο καταξιωμένος dj όλων των εποχών επανέρχεται ενεργά στη δισκογραφία, με νέο album που θα κυκλοφορήσει τη καινούργια χρονιά, και με ολόφρεσκο πρώτο single!

Ως το follow-up single του “Coffee (Give Me Something)” για το οποίο συνεργάστηκε με τον Βραζιλιάνο DJ και μουσικό παραγωγό Vintage Culture κυκλοφόρησε το εν λόγω anthem, το οποίο προέρχεται από τα άδυτα της dance-pop και deep-house μουσικής σκηνής. Ο Tiësto βρίσκεται πίσω από τους στίχους και τη μουσική του “The Business”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με το τραγούδι, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού με πρωταγωνιστή τον κωμικό Casey Frey, αλλά και την μοναδική χορεύτρια Kyla Bullings. Σε αυτό, λοιπόν, παρακολουθούμε τον Frey να παίρνει τη μορφή zombie, ενώ παράλληλα στροβιλίζεται γύρω από ένα φρικτό ανθρωποειδές φάντασμα, διπλασιάζεται ως ανατριχιαστικός παραμορφωτής που καταστρέφει το χάος σε μια τρομακτική αίθουσα νοσοκομείου, σε ένα δείπνο κι ένα λεωφορείο. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Christian Breslauer.

Η μεθυστική ερμηνεία του χορού του είναι μια φανταστική συμπλήρωση της στοχαστικής ηχητικής ικανότητας του “The Business”, της τελευταίας εισόδου του Tiësto στους απόμακρους δρόμους της house μουσικής.