23 Απρ

Αποκλειστικό! Έλενα Παπαρίζου – Haide

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Φοίβος διασταυρώνονται δισκογραφικά και το πρώτο άκουσμα της συνεργασίας τους είναι γεγονός.
Δύο ξεχωριστές πορείες, δύο ξεχωριστές καριέρες με πολυάριθμα επιτεύγματα, κάνουν την έκπληξη και ταράζουν την καλλιτεχνική επικαιρότητα μέσω μίας απροσδόκητης μουσικής συνύπαρξης που κρατιόταν καλά φυλαγμένη, φιλοδοξώντας να δώσουν ένταση, ρυθμό και χρώμα στο καλοκαίρι μας.
Αναμενόμενα, η συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου και του Φοίβου έχει στρέψει όλους τους προβολείς επάνω της από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε, με τις αρχικές αντιδράσεις του κοινού να είναι ενθουσιώδεις.
Το hit single του καλοκαιριού τιτλοφορείται «Haide» και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: Στην ελληνική, την αγγλόφωνη με βλέψεις στο ακροατήριο του εξωτερικού και σε ένα «summer breeze mix».
Περιμένοντας ολόκληρο το τραγούδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μπορούμε προς το παρόν να πάρουμε μία μικρή γεύση από το teaser που προετοιμάζει το έδαφος για τη σύμπραξη της «Number One» τραγουδίστριας με το «Number One» δημιουργό μεγάλων επιτυχιών.
Το «Haide» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση από τις 24 Απριλίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 1 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal.
«Άιντε, Χαιντέ / Έλα και δώσε μου ένα φιλί
Άιντε, Χαιντέ / Κι όλα θ’ αλλάξουνε στη στιγμή
Άιντε, Χαιντέ / Θα ‘ναι καλύτερ’ από ποτέ
Άιντε, Χαιντέ»