20 Απρ

Lana Del Rey Feat. The Weeknd – Lust For Life

Η Lana Del Rey μόλις κυκλοφόρησε το ομότιτλο single του επερχόμενου δίσκου της, σε σύμπραξη με τον The Weeknd!
Η πολυαναμενόμενη συνάντηση είναι εδώ, για να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην έλευση του ολοκληρωμένου άλμπουμ. Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μετά το «Party Monster» και το «Stargirl Interlude» στο «Starboy» και παλαιότερα με το «Prisoner», η Lana Del Rey και ο The Weeknd σμίγουν πάλι μουσικά για να προκαλέσουν ντελίριο σε όλο τον πλανήτη.
Το «Love» έφερε το πρώτο άκουσμα από την επάνοδο της δημοφιλούς Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ενάμιση χρόνο έπειτα από το «Honeymoon». Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον νέο δίσκο γίνονται σταδιακά, σαν να υπάρχει χρονοδιάγραμμα.
Πρώτα η Lana Del Rey μοιράστηκε τον τίτλο που θα τον πλαισιώνει, «Lust For Life» και στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα και το vintage εξώφυλλο που το συνοδεύει. Παρ’ όλα αυτά, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ από την Polydor / Universal παραμένει ακόμα άγνωστη. Όλες οι εικασίες την τοποθετούν τέλη Μαΐου και το γεγονός ότι το ομώνυμο single αποκαλύφθηκε επίσημα, συνηγορεί στην πρόβλεψη ότι το «Lust For Life» θα είναι κοντά μας λίαν συντόμως.