13 Ιαν

KUNGS – I FEEL SO BAD

Το νέο του single «I Feel So Bad» παρουσιάζει ο Kungs, κομμάτι του πρώτου δίσκου του με τίτλο «Layers».
Ο νεαρός Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός Kungs, τον οποίο γνωρίσαμε μέσω του hit «This Girl», κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ.
Ο Valentin Brunel, όπως είναι το όνομα πίσω από το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, ξεκίνησε την καριέρα του δημοσιεύοντας remixes που είχε δημιουργήσει ανεπίσημα ο ίδιος στο Soundcloud. Πολύ γρήγορα ζήτησε – επίσημα αυτή τη φορά – να επιμεληθεί remixes για τον Lost Frequencies ή τον Axwell και τον Ingrosso.
Όπως και για τον David Guetta, ο οποίος τελικά τον κάλεσε να εμφανίζεται μαζί του σε επιλεγμένους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του.
Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ο Kungs κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι του με τίτλο «This Girl» συνεργαζόμενος με τους Cookin’ On 3 Burners, το οποίο ανεδείχθη σε διεθνή επιτυχία. Παρομοίως και στην Ελλάδα όπου το τραγούδι σάρωσε στις προτιμήσεις των ακροατών και στα charts των ραδιοφώνων, του iTunes, του Spotify και του Shazam.
Μετά το καλοκαιρινό «Do Not You Know» με τον Βρετανό Jamie N Commons, ο Kungs παρουσιάζει το νέο του single «I Feel So Bad» σε συνεργασία με το soul συγκρότημα των Ephemerals.
Το video clip του τραγουδιού διαθέτει, όπως θα δείτε παρακάτω, έντονο χρώμα από τα ‘70s. Το «I Feel So Bad» προέρχεται από την παρθενική ολοκληρωμένη δουλειά του εικοσάχρονου DJ που κυκλοφορεί τις ημέρες αυτές από τη Sound of Barclay και τη Universal φέροντας τον τίτλο «Layers».
Το άλμπουμ περιέχει φωνητικά από ανερχόμενους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής σκηνής (και δη και της βρετανικής), όπως είναι οι Ritual, Luke Pitchard, Rae Morris, Richard Judge και άλλοι.