3 Μάι

Συνεργασία Calvin Harris με Taylor Swift;

Ο Calvin Harris, σε συνέντευξη του στον Ryan Seacrest μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια και αυτά της αγαπημένης του Taylor Swift. Ο Σκοτσέζος παραγωγός/dj είπε ότι η Taylor Swift, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά την τεράστια επιτυχία του άλμπουμ  «1989» και της παγκόσμιας περιοδείας της, έτσι δεν θα υπάρξει συνεργασία μαζί της.
Τουλάχιστον όχι στο κοντινό μέλλον, όπως είπε:

«Δεν έχουμε μιλήσει για συνεργασίες, δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτή τη χρονική στιγμή. Θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα.»

Έτσι μπορεί να μην δούμε συνεργασία με την Taylor, όμως επιβεβαίωσε πως έχει ήδη έτοιμες δύο νέες συνεργασίες μετά το νέο του τραγούδι με τη Rihanna «This Is What You Came For».

Ο Calvin Harris λοιπόν έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τον John Newman και όπως είπε είναι καλύτερο από το «Blame». Ενώ έχει και ένα τραγούδι με τον Dizzee Rascal, οκτώ χρόνια μετά το «Dance Wiv Me».

Όσο για τη συνεργασία του με την Ellie Goulding τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Όπως είπε ο DJ το τραγούδι έχει μείνει μισό και δεν είναι σίγουρος αν θα ολοκληρωθεί ποτέ.